Seatone Kapszula - Kérdések és válaszok

A Seatone kapszula fogyasztása és adagolása, a zöldkagyló gyógyhatása és egyéb válaszok.

A szedést követően mennyi idő elteltével érezhető a Seatone hatása?
Általában 10 emberből 7-nél már 2-3 héttel a szedés elkezdése után jól érezhető a változás, amit a zöldkagyló okozott. Van olyan beteg, aki már 2-3 nap után érzi a hatását. Ezek a hatások megmutatkoznak abban, hogy csökken a fájdalom, reggel könnyebben indul el, olajozottabbá válik a mozgása.
Azt is meg kell említeni, hogy fogyasztók 1-2 %-ában az első napokban felerősödhet a fájdalom, ami aztán 2-3 hét elteltével megszűnik, vagy jelentősen mérséklődik.

Mennyit fogyasszak a Seatone-ból?
Az adagot az adott személy testtömege és a probléma súlyossága dönti el leginkább. Általános adag 80 kg-os testtömegig, 2 kapszula reggel, 2 kapszula este evés közben, az első doboz elfogyasztása során.
ZöldkagylókA 2. doboztól 1-1 kapszulára csökkenthető az adag. Az adagot saját magunk is az érzet alapján változtathatjuk. Nagyobb igénybevétel vagy például időjárási frontok esetén növelhetjük, majd nyugodt időszakban csökkenthetjük az adagot.

Meddig kell vagy lehet szedni a Seatone kapszulát?
Táplálék kiegészítő lévén a Seatone bármeddig, akár élete végéig is fogyasztható, a fogyasztás mennyiségének csupán a pénztárcája szab határt.
Minimum 3-8 hónapig a fogyasztása indokolt. Régóta fennálló panaszok esetekben érdemes egy kisebb fenntartó adagot folyamatosan szedni, vagy kúraszerűen, amikor újból jelentkeznek a panaszok 2-4 hónapig.

Szedhető-e egyéb betegségek mellett?
ZöldkagylóA Seatone kapszula bármilyen egyéb betegség, így például cukorbetegség, magas vérnyomás esetén is szedhető, csupán a kagylóallergia zárja ki a fogyasztását.
Köszvény esetében a szedés megfontolandó, mivel tartalmaz fehérjéket, amik fokozhatják a húgysav kristályok képződését. Amennyiben a szedést követően a köszvényes panaszok fokozódnak a Seatone szedést abba kell hagyni.

Szedhető-e egyéb gyógyszerekkel, étrend kiegészítőkkel együtt?
Az elmúlt több mint 35 évben semmilyen kölcsönhatás semmilyen gyógyszerrel nem ismeretes, így minden korlátozás nélkül együtt szedhető bármivel.

Van-e mellékhatása a Seatone kapszulának?
Káros, az általános egészségi állapotot kórosan érintő mellékhatásról eddig nem számoltak be sehol sem a világon. Kellemetlen mellékhatások viszont jelentkezhetnek. A legismertebb a kagyló-íz felböfögése, illetve a puffadás, így javasoljuk, hogy evés közben történjen a Seatone beszedése, vagy például élőflórás kefir együttes fogyasztása mellett.
Jelentkezhet még laza bélsár, illetve ritkán hasmenés. Ilyen esetekben is az élőflórás kefirrel együtt ajánlott.
A Seatone pozitív mellékhatása, a bőr, a körmök és a haj minőségének, rugalmasságának a javulása. Meg kell említeni, hogy magas vérnyomás esetében az érfalak rugalmassága javul és sok esetben csökken a magas vérnyomás ezért időrőli dőre konzultálni kell a háziorvossal, hogy a vérnyomás csökkentő gyógyszereket ehhez igazítsa.

Gyerekeknek adható-e a Seatone kapszula?
Igen, sőt a gyors növekedés ideje alatt kifejezetten előnyös a hatása. Már 3 éves kortól adható, akár a kapszulából kivéve a töltet bármilyen erős ízű ételbe belekeverhető.

Állatoknak adható-e?
Igen adható, így kutyák, macskák, kis emlősök, madarak esetében is kedvezőek a tapasztalatok a zöldkagylóval. A hasonló, állatok számára gyártott készítményekhez képest magasabb minőségű és koncentráltabb hatóanyagtartalma teszi kedvezőbbé.

 

Zöldkagylók

 

Miért a Seatone és nem más zöldkagyló kivonatok?

A Seatone volt a világon az első kagylóból készült táplálék kiegészítő, több mint 35 éve van jelen a világpiacon, Magyarországon is ez volt az elsőként bevezetett kagyló- készítmény, így a legtöbb tapasztalattal rendelkezünk. Ebből adódóan a legtöbbet vizsgált készítmény is egyben. A kagyló készítményekre vonatkozó tudományos munkák jelentős részét Seatone-nal végezték. Állandó jó minősége a magas szintű gyártási technológiájának és ellenőrző rendszerének köszönhetően garantált.

Vásároljon Seatone Zöldkagylót még ma, ha fájnak az ízületei, lábai, csontjai!


Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Seatone Zöldkagyló kivonat

Seatone Zöldkagyló Árak
Seatone Kapszula, 120 db 8.171 Ft
Seatone Sport Restart, 100 db 8.171 Ft
Seatone Sport Endurance, 100 db 8.171 Ft
Sani Prevent Csontpor, 100 db 6.371 Ft
Seaton Zöldkagyló Összehasonlítás

Vélemények a Seatone-ról

László Andrea, Miskolc
Térdműtétem után sokat segített a Seatone Restart, kedvesem pedig tünetmentes lett amióta fogyasztja, neki lebenyes porcleválása volt. A Seatone tényleg azt tudja amit állítanak róla. Köszönöm a segítséget.
Vertike Károlyné Zsófia, Budapest
Pár héttel ezelőtt még sírva tettem meg a lépcsőket és ha leguggoltam, akkor segítenem kellett a kezemmel, hogy felálljak. Néhány heti előírás szerinti Seatone Sport Endurance fogyasztása után, érezhető változáson ment át a lábam és a kezeim. Egyáltalán nem kell már a kezemmel rásegíteni a felállásnál és ha nem is futva, de normál tempóban fel tudok menni a lépcsőn. Köszönöm a Seatone-nek, hogy visszaadta normális életemet.
Dr. Németh Istvánné, Dunakeszi
Állatorvosként dolgozom, rengeteget állok egy helyben. A csípőmmel emiatt állandóan voltak gondjaim. Szeretek esténként futni, de a csípőfájdalmam sajnos ilyenkor gyakran előjön. Amióta kipróbáltam a Seatone Restart-ot jelentős változást tapasztaltam a csípőmben, szinte teljesen eltüntette a fájdalmakat. Kipróbáltam a készítményt sérült, lábtörött kutyáknál és macskáknál is, nagyon jó eredményeket értünk el a regenerálódásukban. Mint állatorvos ízületi és csont bajokra ajánlom Önnek is
Vélemények a Seatone termékekről
Ha ide kattint, számos pozitív véleményt olvashat a Seatone készítményekről.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.